NepremičnineGeodetski biro Ema Huth d.o.o.Zakoličba stavb in objektov, Geodetski biro Ema Huth d.o.o.

Zakoličba stavb in objektov, Geodetski biro Ema Huth d.o.o.

Zakoličenje stavb in objektov je eden prvih postopkov pri začetku gradnje novega objekta. Po podatkih zakoličbenih elementov, ki so sestavni del projektne dokumentacije v naravo prenesemo položaj in obliko bodočega objekta. Po naročilu investitorja ali izvajalca del pa ponavadi prenesemo tudi koto pritličja. Ker obstaja velika nevarnost, da se omenjene točke premaknejo, ki v naravi predstavljajo lesene količke z žebljičkom, te točke prenesemo najpogosteje na pomožne gradbene profile, ki morajo biti dovolj umaknjeni z gradbišča, da se med gradbenimi posegi ne poškodujejo.
Postopek zakoličbe se zaključi z izdelavo zakoličbenega zapisnika in s ponovno primerjavo zakoličenih točk v naravi s podatki zakoličbenih elementov. Tako opravimo še zadnjo kontrolo in rezultat je kvalitetna in kakovostno opravljena storitev, zakoličba objekta.
Storitev je potrebno naročiti nekaj dni pred pričetkom terenskih meritev, zaradi priprave vseh potrebnih podatkov, ki jih potrebujemo za kvalitetno opravljeno storitev.Dosegljivi smo:

- osebno v naši pisarni na Zbiljski c. 4 v Medvodah
- pokličite nas na tel.:01 361 34 91, 040 848 498
- pišite nam na info(a)nepremicnina.eu
- pošljete klasično pošto na Geodetski biro Ema Huth d.o.o., Zbiljska c. 4, 1215 Medvode
Z veseljem vam bomo pomagali!

Geodetski biro Ema Huth d.o.o.