Pravna izjava

Pogoji uporabe spletne strani nepremicnina.eu predstavljajo pravni dogovor med uporabnikom spletne strani in podjetjem Geodetski biro Ema Huth d.o.o., ki je lastnik omenjene spletne strani.
Uporabnik z vnosom vsebin na spletno stran nepremicnina.eu prenaša avtorske pravice naloženih vsebin na Geodetski biro Ema Huth d.o.o.
Registrirani uporabniki spletne strani nepremicnina.eu se strinjajo, da se jim lahko pošilja elektronska obvestila o oglasih, katere so vpisali in občasnimi oglasnimi sporočili. Prav tako se strinjajo, da se njihovi podatki o uporabniku, oglasih, IP-jih in času na spletni strani nepremicnina.eu obdelujejo za namen delovanja spletne strani. Za storitve plačljivega oglaševanja veljajo pogoji »oglaševanje na nepremicnina.eu«.
Geonep d.o.o. ne odgovarja za vsebino nepremičninskih oglasov in drugih vsebin, ima pa pravico jih ne objaviti v primeru, da se mu zdijo sporni. V kolikor se kljub temu objavi sporna vsebina vas naprošamo, da to sporočite na marko(a)nepremicnina.eu. V kolikor bi se s strani istega uporabnika večkrat pojavljale sporne vsebine ima Geonep d.o.o. pravico do trajnega izbrisa uporabnika. Z objavo neresničnih ali zavajajočih oglasov ima Geodetski biro Ema Huth d.o.o. pravico zahtevati morebitne nastale stroške.
Vsak dogovor o nakupu, prodaji ali oddaji nepremičnine je stvar kupca in prodajalca.
Prepovedano je vsakršno kopiranje in distribucija vsebine iz spletne strani nepremicnina.eu, razen oglasov in drugih vsebin, ki so povezani s posameznim oglasom, toda izključno za osebno rabo v namen sklenitev posla. Prepovedano je tudi vsakršno avtomatsko pridobivanje podatkov s spletne strani nepremicnina.eu.
Geodetski biro Ema Huth d.o.o. si pridržuje pravico, da kadar koli brez predhodne najave spremeni pogoje uporabe.

Javne dražbe
Podatki pridobljeni o javnih dražbah so informacije javnega značaja, ki jih ureja zakon ZDIJZ. Posamezni nepremičnini, ki je na javni dražbi smo za preglednejše iskanje določili lokacijo in vrsto prodajane nepremičnine. Za popolnejšo predstavo nepremičnine pa še prikaz parcele, potrdilo o parceli (samo za pravne osebe), REN podatke in statistične podatke kraja. Vsi podatki in slike objavljeni na spletni strani nepremicnina.eu so zgolj informativni in za točnost le teh ne odgovarjamo. Namen objave teh podatkov je zgolj enostavnejše in preglednejše pridobivanje podatkov o nepremičninah, ki se prodajajo na javnih dražbah. Izvirne objave so dosegljive na spletnih straneh sodišča in Ajpesa.
Prepovedano je vsakršno kopiranje in distribucija vsebine iz spletne strani nepremicnina.eu, razen oglasov in drugih vsebin, ki so povezani s posameznim oglasom, toda izključno za osebno rabo v namen sklenitev posla.

Oglaševanje
Za oglaševanje na spletni strani pokličite 059072641, 040848498 ali pišite na marko(a)nepremicnina.eu.
Največji dnevni obisk, 10.9.2012 preko 4.000 obiskov.

Geodetski biro Ema Huth d.o.o., Zbiljska c. 4, 1215 Medvode

1.6.2012